Almond bread with seeds

This recipe is free from
gluten and wheat
dairy
soy
yeast
Ingredients for a 16 x 25 cm baking pan
3 eggs
100 ml water
1 Tbsp apple cider vinegar
1 Tbsp olive oil
100 g almond flour
30 g sunflower seeds
10 g sesame seeds
10 g grounded psyllium
1 tsp baking soda
1 tsp baking powder
1/2 tsp salt
Topping: pumpkin seeds
Oven temperature 180 degrees
1. Combine eggs, water, vinegar and olive oil with a whisk.
2. Combine the rest of the ingredients in a different bowl.
3. Use a large spoon to combine all ingredients. Let it rest for 10 minutes.
4. Pour the dough in the pan lined with parchment paper.
5. Top it of with pumpkin seeds.
6. Bake in the middle of the oven for 18 to 20 minutes.
7. Let it cool of.

Receptet är fritt från
gluten och vete
mejerier
soja
jäst
Ingredienser till en form på 16 x 25 cm
3 ägg
100 ml vatten
1 msk äppelcidervinäger
1 msk olivolja
100 g mandelmjöl
30 g solrosfrön
10 g sesamfrön
10 g fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
Topping: pumpakärnor
Ugnstemperatur 180 grader
1. Vispa ihop ägg, vatten, vinäger och olja.
2. Blanda ihop resten av ingredienserna i en seperat skål.
3. Använd en slev för att rör ihop alla ingredienser. Låt det stå i 10 minuter.
4. Häll över degen i en ugnsform klädd med bakplåtspapper.
5. Toppa med pumpakärnor.
6. Baka mitt i ugnen i 18 till 20 minuter.
7. Låt svalna på ett galler.