Köttfärspizza

 
För 2 portioner behöver du:

Botten
500 g nöt- eller lammfärs
1 vitlöksklyfta
1 tsk dijonsenap
1 tsk oregano
 
Topping (du kan såklart variera hur du vill)
3 msk krossade tomater
1/2 rödlök
1/2 grön paprika
5 champinjoner
50 g riven ost
pizzakrydda
 
Sätt ugnen på 200 grader. 
 
Blanda ingredienserna för din pizzabotten i en skål och lägg sedan på ett ark bakplåtspapper. Täck med ett ark och kavla ut med en brödkavel. Du kan kavla den ganska tunt, den kommer dra ihop sig när den är i ugnen.
 
Lägg på en plåt och baka i ca 10 minuter. Under tiden kan du skiva löken och svampen och strimla paprikan. 
 
Häll av den vätskan som bildats på plåten, lägg eventuellt din pizzabotten på ett nytt ark bakplåtspapper. Stryk på de krossade tomaterna, krydda med pizzakrydda och lägg på din topping, avsluta med osten.
 
Baka i ytterligare 10 minuter. Servera med en god sallad :)

nadinetipsar.blogg.se

Healthy recipes and more! Find your motivation for a healthy lifestyle

myTaste.se
RSS 2.0