Roasted veggies with tuna

Easy and quick lunch recipe free from:
gluten and wheat
dairy
egg
soy
sugar
nuts and almonds
 
Ingredients for one portion
1 small sweet potato
100 g eggplant
1 red onion
60 g sweet corn
70 g canned tuna (one small can)
olive oil
salt and pepper
chives
 
 
Oven temperature: 220 degrees
 
1. Peel the sweet potatoe and cut into pieces. Drizzle some oil over it and put in the oven for about 12 minutes.
 
2. In the meantime cut the eggplant and onion into pieces and mix with some salt, pepper and olive oil. 
 
3. Combine the prepared veggies with sweet potatoes and bake for about 10 more minutes.
 
4. Heat up the tuna and corn in a pan and season according to your taste. I only used salt and pepper.
 
5. Plate the veggies with the tuna and corn and to with some fresh chives.
 
Tip! Prepare a simple sallad to go with it.
 
 
 
Enkelt och snabbt lunch recept fritt från:
gluten och vete
mejeriprodukter
ägg
soja
socker
nötter och mandlar
 
Ingredienser för en portion
1 liten sötpotatis
100 g aubergine
1 röd lök
60g söt majs
70 g tonfisk på burk (en liten burk)
olivolja
salt och peppar
gräslök
 
 
Ugnstemperatur: 220 grader
 
1. Skala sötpotatisen och skär i bitar. Häll över lite olja och baka i ugnen i ca 12 minuter.
 
2. Under tiden skär auberginen och löken i bitar och blanda med lite salt, peppar och olivolja.
 
3. Blanda ihop de förberedda grönsakerna med sötpotatisen och baka i ca 10 minuter till.
 
4. Värm tonfisken och majsen i en stekpanna och krydda efeter din egen smak. Jag använde bara lite salt och peppar.
 
5. Lägg upp grönsakerna med tonfisken och majs och toppa med lite färsk gräslök.
 
Tips! Förbered en liten enkel sallad som tillbehör.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

nadinetipsar.blogg.se

Healthy recipes and more! Find your motivation for a healthy lifestyle

myTaste.se
RSS 2.0