Köttfärsröra med ägg
Jag är lite trött på ägg och bacon så då fick det bli nåt lite annorlunda idag.
Jag använde överbliven färs men givetvis kan man steka färsen på morgonen. Denna rätt passar utmärkt till frukost men även lunch och middag :)
Jag använde överbliven färs men givetvis kan man steka färsen på morgonen. Denna rätt passar utmärkt till frukost men även lunch och middag :)

För en portion behöver du:
100 g stekt nötfärs
1 ägg
10 cm zucchini
1/2 paprika
3 champinjoner
ca 1/2 paket krossade tomater
fett att steka i
krydda med salt, peppar, paprikakrydda, oregano
Strimla zucchinin och paprikan och skär svampen i mindre bitar. Värm lite matfett i en stekpanna och stek grönsakerna i ca 5 minuter.
Tillsätt färsen och de krossade tomaterna och smaka av med lite kryddor. Rör om ordentligt. Knäck sedan ägget över allting, krydda själva ägget med lite salt och oregano och sätt ett lock på stekpannan. Har man inget lock kan man använda aluminiumfolie. Låt stå på medium värme i ca 5 minuter.
