Buckwheat - banana pancakes
Recipe is free from:
gluten and wheat
dairy
soj
nuts and almonds
Ingredients for 1 portion:
1 egg
2 Tbsp buckwheat flour
1 Tbsp "pofiber" (potatoe fibers)
1 tsp baking powder
1/2 banana
50 ml milk of your choise
2 pinches of vanilla powder
pinch of salt
With it I ate
the rest of the banana
some strawberries
and 2 Tbsp of turkish yoghurt (skip it for a dairy free breakfast)
1. Combine all your dry ingredients in a bowl.
2. Mix together the egg, banana and milk and then add the dry ingredients.
3. Melt some coconut oil in a frying pan and prepare 3 smaler pancakes.

gluten och vete
mejerier
soja
nötter och mandlar
Ingredienser för en portion
Ingredienser för en portion
1 ägg
2 msk bovetemjöl
1 msk pofiber
1 tsk bakpluver
1/2 banan
1/2 dl valfri mjölk
2 krm vaniljpulver
1 nypa salt
Till det åt jag
resten av bananen
resten av bananen
några jordgubbar
2 msk turkisk yoghurt (skippa denna för att få en mejerifri frukost)
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
2. Stavmixa ihop mjölken, ägget och bananen. Tillsätt de torra ingredienser och stavmixa ihop.
3. Smält kokosfett (eller smör) i en liten stekpanna och stek 3 små pannkakor.