Småkakor med russin
Supergoda småkakor som är
- glutenfria
- meijerifria
- sockerfria
Inspirationen till detta recept kommer från http://www.paleoskafferiet.se/korintkakor/
Detta behöver du för 10 småkakor:
1 ägg (storlek L)
1 msk valfri "mjölk" ( jag använde Provamel ris-och kokosmjölk)
1 dl mandelmjöl
3 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 krm vaniljpulver
1/2 dl russin
Vispa ihop ägget och mjölken.
Blanda alla torra ingredienser (ej russin) och vispa sen ner med ägget och mjölken. Knåda till en deg och blanda i russinen.
Plasta in och ställ i kylen i ca 20 minuter. Sätt ugnen på 175 grader.
Ta fram degen och forma 10 bollar. Platta till dessa och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugnen i 10 till 12 minuter. Låt svalna på galler.

Tack för tipset ;)